Yritys

pallo1Ratkaisuja haasteisiin
Riski = Uhka x Haavoittuvuus x Seuraukset

Arvioimme asiakkaidemme toiminnan avainresursseja samalla kun määrittelemme uhat ja heikkoudet niiltä suojautumisessa. Ammattihenkilöstömme kykenee suojaamaan niin henkilöstöä, imagoa, kriittistä informaatiota, infrastruktuuria, kalustoa kuin muitakin konkreettisia toiminnan resursseja. Etulyöntiasema ratkaisujen löytämisessä saavutetaan tunnistamalla ja priorisoimalla mahdolliset ongelmat.

Henkilöiden suojaaminen  
Tärkeimmän turvaaminen

Turvallisuus muodostuu ytimeltään aina henkilöiden ympärille ja käsite henkilöiden suojaamisesta voi olla hyvinkin laaja. Henkilöstömme toimintamallit vaihtelevat dynaamisen tiedonhankinnan pohjalta toimivasta proaktiivisesta suojaamisesta aina nykypäivän ennaltaehkäisevään suunnitteluun tai koulutukseen. Jokaiseen haasteeseen etsitään oma ratkaisunsa.

Yhtiömme henkilöstö on suojannut lukuisia julkisuuden henkilöitä, yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä yksityisiä tahoja. Suljettu referenssilistaus jaetaan soveltuvilta osin tarjouspyyntöjen yhteydessä.

Meiltä saat ammattilaiset suojaamaan itseäsi, työntekijöitäsi tai läheisiäsi.

Dynaaminen tiedonhankinta
Turvallisuus on ennakointia  

Tiedon kerääminen ja analysointi on avain menestyksekkääseen tavoitteiden saavuttamiseen oli kyse sitten yksilöstä, yhteisöstä tai yrityksestä. Sama pätee myös kriittisen informaation ja immateriaalisten resurssien suojaamiseen. Käytämme tiedonhankinnassa monipuolista keinovalikoimaa joka vaihtelee teknologisista ratkaisuista aina henkilötiedusteluun ja kenttäseurantaan. Dynaaminen tiedonhankinta soveltuu hyvin myös organisaation nykyisten turvallisuusjärjestelmien stressitestaamiseen. Hiljaiset turvallisuustarkastukset sekä järjestelmien ja turvallisuusprosessien testaaminen on yksi osaamisalueistamme.

Rekrytointi
“Valitettavasti emme etsi ketään joka on valmis omasta tai äitinsä mielestä.”

Arvostamme ammattilaisia, mutta emme koskaan aliarvioi ketään jolla on tahtoa kehittyä parhaaksi. Meille etsitään jatkuvasti niitä tiettyjä yksilöitä joita ajaa eteenpäin se sammumaton liekki kehittyä alansa parhaaksi.

Jos oma-aloitteinen kouluttautuminen ja harjoittelu ammattiisi n. 250 – 350 tuntia vuodessa on mukavuusaluettasi ja sinulta löytyy yksi tai useampi sellainen taito mitkä erottavat sinut harmaasta massasta, saatat hyvinkin olla se joka täyttää seuraavan paikan tiimissämme. Luemme mielellämme jokaisen meille lähetetyn CV:n.

Kumppanit

Meitä on ajanut aina vahva usko parhaan potentiaalimme saavuttamiseen verkostoitumisen kautta. Kuluneina vuosina olemme solmineet antoisia kumppanuuksia niin kotimaisten kuin kansainvälisten toimijoiden kanssa. Kumppanuus kanssamme voi tarkoittaa alihankintasuhdetta, kouluttajavaihtoa, toimitusvarmuuden turvaamista tai muiden resurssien tuottavaa jakamista.

Jos olet hakemassa itsellesi uutta turvallisuusalan yhteystyökumppania ja satut jakamaaan arvomme, ota rohkeasti yhteyttä.

dots